Community | 4 vs 3 amb pivot

jordiflo Coach, Spain

DESCRIPTION

-2 minuts de partit a 4 porteries. 3 vs 3 + 1 comodí. -l’equip que té possessió de la pilota, també té possessió del comodín. -L’equip que marca gol, té extraball de pilota però no es canvia de portaria, sinó que marca a la mateixa. -Normes: Un jugador Atacant NO pot passar de la línia discontinua. De manera que s’ha d’utilitzar aquest jugador com a pivot per canviar de banda. Tot push i làtigo per passes llargs. En cas que no es quedi un jugador el mig del camp i s’hagi marcat gol, el gol s’anul·la automàticament. -Al final dels 2 minuts l’equip perdedor farà 10 flexions. -Gols sumen 1 punt. Nota: Si el jugador que es queda al mig del camp és el comodí... En cas que els defenses robin pilota, li poden passar.

COACHING POINTS

-Previsió en defensa quan l’equip contrari roba la pilota. S’ha d’aprofitar que es té superioritat numèrica, per tant recuperar la pilota lo més ràpid possible per poder disposar del comodí. -Defensa 1 vs 1. El pivot no pot passar del mig del camp, per tant cadascú s’ha de fer responsable de la seva marca. -Practicar el Give & Go -Desmarques per part dels davanters -La funció del pivot és molt important per fer canvis de banda i els passes als davanters (si els davanters NO es mouen, serà difícil fer el passe)

This practice has no coaching points

PROGRESSION

This practice has no progressions

READ MORE
READ LESS

JOIN SPORTPLAN FOR FREE

  • search our library of 1000+ Hockey drills
  • create your own professional coaching plans
  • or access our tried and tested plans

JOIN SPORTPLAN FOR FREE

  • search our library of 1000+ hockey drills
  • create your own professional coaching plans
  • or access our tried and tested plans
;

Sportplan App

Give it a try - it's better in the app

YOUR SESSION IS STARTING SOON... Join the worlds largest hockey coaching resource for 1000+ drills and pro tools to make coaching easy.
LET'S DO IT