Part principal 2

Your tennis drills are extremely useful coaching tools.
Nail, Tennis coach

DESCRIPTION

PUMBA(rei de la pista): l'entrenador llança una pilota a la dreta del jugador més proper i aquest ha d'intentar guanyar el punt sense que els defenses la toquin.

-Si els defenses la toquen (realitzant una bona volea) i guanyen el punt, el jugador que havia colpejat i la parella (atacants) se'n van al final de la cua intercanviant-se els llocs

-Si els defenses la toquen i perden el punt, la parella atacant ha de guanyar un segon punt 

-Si els defenses no toquen la pilota i els atacants guanyen el punt ("ace"), aquests corren a ocupar el lloc dels defenses mentre l'entrenador llança una pilota alta (PUMBA) als següents atacants (grocs) que, mitjançant una esmaixada, hauran d'intentar fer punt sense que els defenses la toquin.

 

COACHING POINTS

Es treballa la tàctica en el sentit de que s'ha de colpejar la pilota per on cap dels dos defenses puguin arribar. I en el cas dels defenses, treballen la tècnica-tàctica ja que practiquen la volea alhora que han d'escollir cap a on dirigeixen la pilota en funció de la posició dels atacants.

READ MORE
READ LESS
7995536
1010

SIGN UP NOW FOR FREE

  • search our library of 1200+ tennis drills
  • create professional tennis coaching plans
  • or access our tried and tested tennis plans
MORE DRILLS

JOIN SPORTPLAN FOR FREE

  • search our library of 1200+ tennis drills
  • create your own professional coaching plans
  • or access our tried and tested plans

Sportplan App

Give it a try - it's better in the app

YOUR SESSION IS STARTING SOON... Join the growing community of tennis coaches plus 1200+ drills and pro tools to make coaching easy.
LET'S DO IT