Rondo / murtautumispeli / pallonhallintapeli

Love the site, it's a fantastic learning tool!
Ian

DESCRIPTION

Aloitetaan rondolla. 4 v 1 tai 5 v 2. Jos on suuret ryhmät, pari pelaajaa voi jättää vuorollaan sivuun syöttelemään sisäsyrjäsyöttöjä tai harjoittelemaan 1 v 1 tilanteita omatoimisesti.

Jos rondo sujuu, voi siirtyä haastavempiin variaatioihin. Helpoin siirtymä on rondosta pallonhallintapeliin siten, että kaikki pelaajat ovat alueen sisäpuolella. Vapaa liikkuminen, tarkoituksena saada vaikkapa ensin 5 syöttöä omille = maali, sen jälkeen 10 syöttöä omille = maali. Puolustajat yrittävät riistää ja riiston jälkeen kuljettaa pallon joltain neliön sivulta ulos = maali puolustajille.

Vaikein variaatio on kuvan murtautumispeli, jossa laitapelaajat ekstroin jotka eivät saa tulla alueen sisäpuolelle. Tarjoavat ainostaan syöttömahdollisuuden leveyteen. Pelin ideana tehdä maali "jenkkifutistyyliin" eli syöttö koko kentän levyiselle maalialueelle ja oman pelaajan on saatava syöttö kiinni maalialueen sisäpuolella = maali. Palloton pelaaja ei saa olla ennen palloa maalialueelle, vaikeutena syötön ajoitus. Vihreä pelaaja on ekstrana pelikentällä. Eli käytännössä pallollisella joukkueella 5 v 2 tilanne

READ MORE
READ LESS
5827873
1011

SIGN UP NOW FOR FREE

  • search our library of 500+ football drills
  • create professional football coaching plans
  • or access our tried and tested football plans
STAY CONNECTED

in more ways than one

sportplan_netball
MORE DRILLS

JOIN SPORTPLAN FOR FREE

  • search our library of 500+ football drills
  • create your own professional coaching plans
  • or access our tried and tested plans

Sportplan App

Give it a try - it's better in the app

YOUR SESSION IS STARTING SOON... Join the growing community of football coaches plus 500+ drills and pro tools to make coaching easy.
LET'S DO IT